Vrijwilligers Academie Drimmelen zoekt een WEBMASTER (m/v)

Vind jij het belangrijk dat onze website altijd up-to-date is? Ben je creatief en zie je nieuwe communicatiemogelijkheden voor onze stichting? En vind je het leuk om samen met een klein team van vrijwilligers te zorgen voor een goede informatievoorziening naar vrijwilligers, organisaties en andere geïnteresseerden binnen de gemeente Drimmelen? Wordt dan webmaster bij de VAD. Wil je je gelijk aanmelden? Neem dan contact op met Corrie Marijnissen.

Van – voor – door Vrijwilligers

“Vrijwilligerswerk is er altijd en voor iedereen en maakt Drimmelen een beetje mooier”.
De Vrijwilligers Academie Drimmelen biedt kosteloos workshops en cursussen aan voor alle vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Drimmelen of mensen die vrijwilliger willen worden.

Wat zijn je verantwoordelijkheden? Als website beheerder ben je de communicatiespil tussen de VAD-organisatie en vrijwilligers. Je bent eerstelijns aanspreekpunt bij vragen over de website. Daarnaast ondersteun je ons secretariaat met de vormgeving voor onder andere mailings, nieuwsbrieven, sociale media en website. Je pakt dingen snel op en je kunt zelfstandig werken.

Taken en verantwoordelijkheden o.m.:

  • Je bent in staat om zelfstandig de website en facebookpagina te onderhouden
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal en kan zelfstandig teksten schrijven
  • Kennis van WordPress (is een pre)
  • Opzetten en samenvoegen van nieuwsbrieven op de website
  • Checken van de performance van de website
  • Zorgdragen voor het goed tonen van het aanbod op de websites
  • Het maken van een creatieve visuele vertaling van onze wensen, je bent vertrouwd met Photoshop, Illustrator en het maken van infographics etc.

Wordt jij onze enthousiaste collega en wil je maandelijks hiervoor 2 á 3 uur tijd vrijmaken? Laat het ons weten en stuur een mail naar info@vadrimmelen.nl.