De cursus “Anders vergaderen…”

Donderdagavond 16 juni ….. de eerste cursus anders vergaderen. Best spannend, want waar gaan we het allemaal over hebben? Welke vergader nachtmerries komen er naar boven? Hoe gaan we die nachtmerries te lijf? Gaat het lukken om met concrete hulpmiddelen de cursus uit te komen?

Een avond vol vergader verhalen, tips trucs en werkvormen. Misschien zelfs wel te veel voor één avond. Conclusie van de deelnemers was “heel interessant. Ik hoop op een vervolg”, “perfect, s.v.p. vervolg”, “heel goed en ook nog gezellig”, “veel informatie in korte tijd…… korter en over meerdere keren verdelen”.

Voor mij als cursusleider was het een heerlijke avond. Een leuk gezelschap, lekker kopje koffie (uiteraard voor eigen rekening) en heel veel interactie over andere manieren van vergaderen.

Ik zie uit naar een volgende keer en dan misschien een “VergaderLab” van meerdere, korte sessies. Waar we nog meer specifieke vergaderproblemen te lijf gaan. Heb je zin om deel te nemen aan het “VergaderLab”, meld je dan aan!

Christa van der Aa